• Ново
Шестостенни гира THCSY 2 бр 2,5-25 кг / 5-40 паунда Чугунени гири за домашен фитнес зала, със здрави, стоманени дръжки, без перекатывания за фитнес (Размер: двойка тегло 22,5 кг

Шестостенни гира THCSY 2 бр 2,5-25 кг / 5-40 паунда Чугунени гири за домашен фитнес зала, със здрави, стоманени

BGN 0.00

Наличност
Налично за поръчка

Може да ви превърне от начинаещ до напреднал културист с помощта на продължителни тренировки. 【Стабилна в използването на】 Гира е шестигранную конструкция, която е устойчива и не се навива, и може да се използва за тренировки по отжиманию. След получаването на пратката, ако имате някакви въпроси относно гири, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси и ще решим вашите проблеми.Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, не се притеснявайте. След покупката, в рамките на 30 дни, ако гири срещнете някакви проблеми с качеството, ние ще ви предоставим услуга за връщане и размяна.След тренировка оставете го на скарата за гири, е стабилно, не се разклаща от време на време, дори ако имате много гири, шестоъгълен дизайн, чисти и спретнати съхранение не се появяват загроможденными. външен слой опаковани в PVC е екологичен, без аромат и не вреди на пода.【Няколко спецификации】 Има различни стилове на гири, има гири в килограми и килограми, така че можете да избирате в зависимост от вашите нужди.В сравнение с регулируеми гири неговият дизайн е по-бързо и удобно, без да отнема много време за демонтаж и монтаж.Можете да ги тествам. Благодарение на фитнес с тежести и самодисциплинированному план за упражнения, ще имате уникално перфектно тяло.Всичко това упражнения за различни части на тялото.Свържете се с мен и аз веднага ще се обадя на вас с идеалното решение.Шестостенни гира 2 бр 2,5-25 кг / 5-40 паунда Чугунени гири за домашен фитнес зала с дръжки хлебна стомана, без перекатывания за фитнес-тренировки на Подробни параметри: Цвят : черен Тип : Шестостенни гантельматериал : вътрешна стомана + външна PVC обвивка ръкохватка : твърди стомана Спецификация кг : 2. 【Материал】 Гира отлита от едно парче от чиста стомана, която като цяло е здрава и трайна, продължителна употреба няма да боли.Гири - двойка, на разположение тегло 2,5 -25 кг, 5-40 паунда на избор, която е много подходяща както за начинаещи, така и за професионални фитнес ентусиасти.Гира лесно да се съхранява, те не заемат място, така че това е най-добрият избор за декориране на домашния фитнес. 【Запознайте се с ежедневни тренировки】 Гира се различават от други симулатори за фитнес.Тегло гири е посочен точно. ръкохватката е изработена от неръждаема стомана с фина текстура на повърхност, която подобрява мини характеристики.

Декларирани характеристики

2.5 kg*2 , 5 kg*2, 7.5 kg*2, 10 kg*2, 12.5 kg*2, 15 kg *2, 17.5 kg*2, 20 kg *2, 22.5 kg*2, 25 kg*2:
Lbs Specifications:
5 lbs*2 ,10 lbs*2 ,12.5 lbs*2 ,15 lbs*2 ,20 lbs*2, 22.5 lbs*2 ,25 lbs*2 ,30 lbs*2 ,35 lbs*2 ,40 lbs*2
Features:
Ergonomic, comfortable and does not hurt hands:
Outsourcing plastic design, Does not hurt the floor:
One-piece molding, no assembly required:
Hexagon design, can do push-ups:
Multiple weights available:
fitness range:
Strength training, physical recovery, body shaping, training arms and abdominal muscles, creating vest lines
Applicable People:
men, women, the elderly, teenagers
Package Contents:
Hex Dumbbell *2, gloves, bracers, training manual
✅【Best TYHHX】:
1. After you receive the package, if you have any questions about the dumbbells, please contact us, we will respond to your questions and solve your problems.:
2. After purchase, within 30 days, if the dumbbell has any quality problems, we will provide you with a return and exchange service.:
3. Through dumbbell fitness and self-disciplined exercise plan, you will have a unique perfect body. :

Добавки за продукти