• Ново
Комплект Гири, Нескользящие Дъмбели за тренировки в Домашния Фитнес зала за мъже и Жени, Комплект Гири с 2 или 1 Шестигранными Гири за ръцете, 3 кг x 2

Комплект Гири, Нескользящие Дъмбели за тренировки в Домашния Фитнес зала за мъже и Жени, Комплект Гири с 2 или

BGN 5.92

Наличност
Налично за поръчка

❤ Отпечатан номер на теглото на всяка муфа капака и цветова маркировка за бърза идентификация, покрити с неопреном за трайност, сигурност и противоплъзгаща ръкохватка. ❤ Можете да изберете гира с тегло 1-5 кг в зависимост от вашите нужди, комплект гири ще се превърне в отличен избор както за начинаещи така и за напреднали любители на фитнеса. ❤ Силови тренировки не само укрепват силата си, но и могат да помогнат за изгарянето на калории, повишаване на нивата на енергия, защита на здравето на костите, да подобрят настроението и др. ❤ От гърдите и раменете до бицепс и трицепс, гири може да се използва за широк спектър от упражнения.Използвайте комплект гири у дома или да го вземете с вас, за да се придържаме към графика на тренировките, където и да отидете. ❤ Е идеален за силови тренировки, няма нужда от навороченный фитнес зала или професионално оборудване за фитнес.Използвайте го в къщи, на улицата, в студио или хотел.Name : Гантельматериал : желязо + полимер Цвят : сив, син Размери : 14,5x5x5 см (1 кг) 16,5x6,5x6,5 см (2 кг), 18,3x7,5x7,5 см (3 кг) 20,2x8,3x8,3 см (4 кг) 22x9x9 см (5 кг)❤ Можете да изберете предпочитания от вас тегло в зависимост от вашите обичаи, предпочитания и малко повторения. комплект гири - отличен избор както за начинаещи така и за напреднали любители на фитнеса.❤ Силови тренировки не само укрепват силата си, но и могат да помогнат за изгарянето на калории, повишаване на нивата на енергия, защита на здравето на костите, да подобрят настроението и др.❤ От гърдите и раменете до бицепс и трицепс - гира може да се използва за широк спектър от упражнения.Използвайте комплект гири у дома или да го вземете с вас, за да се придържаме към графика на тренировките, където и да отидете.

Декларирани характеристики

14.5x5x5cm (1KG):
16.5x6.5x6.5cm(2KG):
18.3x7.5x7 .5cm(3KG):
20.2x8.3x8.3cm (4KG):
22x9x9cm(5KG):
❤ You can choose the right amount of weight for your routine, preference, and number of repetitions. dumbbell set makes a great choice for both beginners and advanced fitness enthusiasts alike.:
❤ Resistance training not only builds strength, but it can also help burns calories, increase energy levels, protect bone health, improve mood, and more.:
❤ From chest and shoulders to biceps and triceps, the dumbbells can be used for a wide array of exercises. Use the dumbbell set at home or take it with you for staying on schedule with your workout routine no matter where you go. :

Добавки за продукти