• Ново
Обяд-Бокс, Отопляем Bento-Бокс за възрастни, Фланец Стоманен Обяд-Бокс с 3 Отделения за деца, Училища и Офис за възрастни, Черен

Обяд-Бокс, Отопляем Bento-Бокс за възрастни, Фланец Стоманен Обяд-Бокс с 3 Отделения за деца, Училища и Офис

BGN 0.00

Наличност
Налично за поръчка

Преносимост и практичност-кутия за бэнто с набор от прибори за хранене е много лесна, което позволява да се избегне срама, свързана с забыванием прибори за хранене.Можете да го нагрява в микровълнова печка, че е много практично и удобно. Обяд-бокс с 3 отделения - Контейнер за съхранение на храна е разделена на 3 отделения, което ви позволява да съхранявате различни продукти, поотделно, което помага да се балансира храненето.Широко приложение-Този стилен обяд-бокс подходящ за възрастни, деца, мъже, жени, юноши и ученици и може да се използва навсякъде, където искате, например, на работното място, в училище, на пикник, къмпинг и т.н. Безопасен материал-Bento-бокс е изработена от неръждаема стомана 304 + хранително-вкусовата полипропиленови материали, траен, безопасен и нетоксичен.Може да се използва в микровълнова печка или миялна машина.Капакът на кутията с прорези за пръчици за хранене -Удобно да се съхранява лъжица за пръчки, с капак кутии за обяд с лъжица, за да пръчици за хранене, удобни за носене лъжица за пръчици за хранене, безплатен лъжица за пръчици за хранене от неръждаема стомана.Кутия за бэнто е с 3 отделения, за да се отделят продукти, както и мястото им, без да се бърка.Дизайн на преносими табла за хранене улеснява приготвянето на ястия и лесно почистване.И има капачки, за да ги спаси.Контейнер за продукти, предвидени са херметически затворени, което е предотвратява изтичане на продукти.Така че сега не е нужно да се притеснявате за разливане на продуктите в процеса на приготвяне.Насладете се яде бавно.параметри : Цвят : розов, черныйМатериал : клапа от неръждаема стомана 304 + външна кутия от полипропилен пластмаса Функции : Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 и се отличава с точност, надеждно качество, нови и елегантен външен вид, подвижни и лесно моющийся. Забележка : Тъй като долната обвивка и листовката не са стегнати, може да е само временно, за да заври вода, за да се затопли фигура.Внимателно обслужване, ако имате някакви въпроси след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема, отговарят на вашите изисквания и да предостави на клиентите си качествени продукти и услуги.

Декларирани характеристики

Color:
pink, black
Material:
304 stainless steel liner + PP plastic outer box
Features:
It is made of high-grade 304 stainless steel and made with precision, reliable quality, novel and elegant appearance, detachable and easy to clean.
note:
Because the bottom shell and liner are not sealed, you can only temporarily boil the water to heat the rice.:
Attentive service, if you have any questions after purchase, please feel free to contact us. We will try our best to solve the problem, meet your requirements, and provide customers with quality products and services. :

Добавки за продукти