• Ново
3 БР. Регулируема Мека подобно на гъба и Четка за почистване на бутилки с Дълга Пластмасова дръжка, Четка за чаши, Чистач, Четка за Измиване на Стъклена Гарафа, Шишет?

3 БР. Регулируема Мека подобно на гъба и Четка за почистване на бутилки с Дълга Пластмасова дръжка, Четка за

BGN 0.00

Наличност
Налично за поръчка

Материал : спондж + пластмаса; Цвят : ще бъде изпратен на случаен принцип; Опаковка : 3 бр. Размер : Дължина-около 29 см /11,4 инча; Дължина на разпространение : 34,5 см / 13,6 инча; нето Тегло : 30 г от всяко.Широко приложение-Подходящ за чаши от различни материали, заварочных манекени, бутилки, изолационни саксии и така нататък; идеален за почистване на бутилки с тесен провлак отвътре.Съвременни материали, нетоксични, вкус, са нитове; трайни и издръжливи, с малък отвор в края на дръжката, което е удобно назначени.Дълго врата за лесен достъп до бутилките вътре.Мека пяна не боли и не поцарапает най-нежно от графинов.Параметри : Материал : спондж + пластмаса Цвят : ще бъде изпратен на случаен принцип Размери : Дължина-около 29 см / 11,4 "; Дължина на разпространение : 34,5 см / 13,6"; нето Тегло : 30 грама на всеки Опаковка : 3 бр. Характеристики : * 360 градуса без мъртво ъгъла на почистване.Главата на четката може да се направи бързо мехурчета наситени, можете да се намали количеството на отпадъците.Това е един добър помощник за почистване на дома. * Приложими към всички видове на различни форми на : резервоари от почистване на стъкло, чаши за вино, чаши за вино, кутии за малки чаши. и др. * Може да има произволно дълга извита дръжка. чаша за четки : глава за четка от стиропор от хранително-полипропилен всички видове чаши могат да се почистват с четка, четка за почистване. * Има малък отвор - може да се мотае след употреба.Това не само е полезно за здравето, но и пести място.Моля, обърнете внимание : Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики

Material:
Sponge+Plastic
Color:
will be sent random
Size:
Length approx 29cm/11.4'';Spreading Length
Package:
3PCS
Features:
* 360 degrees no dead angle clean.The brush head can also quickly let the bubble rich, you can reduce the waste of waste.It is a good helper for home cleaning.:
* Applicable to all kinds of different shapes:
brush glass decanters, wine glass, glass, small cup can. ect.
* Can be arbitrarily curved long handle brush cup:
food grade PP foam brush head all kinds of cups can brush, brush clean.
* There is a small hole - Can be hangable after using.It's not only healthy,but also can save space.:
Notice:
If there is any question about our product,please no hesitate to contact us,we will respond within 24 hours

Добавки за продукти