• Ново
GEMHUB Бирма Натурален Зелен Нефритови Лечебен Камък За Акробатика, Лечебен Камък 47,85 Карата

GEMHUB Бирма Натурален Зелен Нефритови Лечебен Камък За Акробатика, Лечебен Камък 47,85 Карата

BGN 0.00

Наличност
Налично за поръчка

【 Тегло в карати 】 47,19 карата.
{КАЧЕСТВО} - Нашите експерти-геммологи проверили този черен обсидиан, който е преминал през множество тестове за основно качество, и са получили сертификат камък, благодарение на който ние сме напълно уверени в най-високата като скъпоценен камък.
【 Размер 】 32 X 16 X8 mm.
{ЦВЯТ} - Зелен .
{ПРОИЗХОД} - Мианмар (Бирма) .
{СКЪПОЦЕНЕН КАМЪК} - Естествен Мелкообработанный бирма нефрит Greee.Зеленият цвят се заземляет и помага да се балансира всички чакри.
{КАМЪК на РАЖДАНЕ} - Месец март представен нефрит.
{ПРИЛАГАНЕТО} - идеален за усукване, навиване на тел, Ламели или колекционерска.Необработени камъни са подходящи за решетки, медитация, работа с чакри, лечебен, рейки, за украса на къщата.Те също са идеални като джобни камъни, подаръци и много други! .
{СВЪРЖЕТЕ се С нас}- Ние сме ценен продавача, и обслужване на клиентите винаги е наш основен приоритет.Обаче, ако не сте доволни от каквито и да било стоки, просто се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще ви дадем задоволително решение.
{ИСЦЕЛЯЮЩИЙ ПОДАРЪК} - Страхотен подарък за начинаещи и опитни колекционери - Покажете своята любов и се грижи за любимия човек!Прилагайте сертификат за автентичност с пълна информация на ръководството за изцеление на чакрите.Информационен гид по целия кристаллам, стойности на чакрите, цветя и ръчно знаци, за да отворите вашите чакри.Нефрит, на всяка от двете твърди, компактни, обикновено зелени скъпоценни камъни, които добре се поддават на полиране.И двата минерала са били издълбани в бижутерията, гравюри, малки скульптурах и утилитарни предмети с най-ранните регистрирани времена.По-високо ценимым от два камъка нефрит е jadeite; от друга - нефрит.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти