• Ново
TERLEENART Модерен Класически Комплект от 2-те Ротационни стенни лампи за четене до леглото от веригата за включване/изключване, Античен Месинг Метален Стенен лампа с В?

TERLEENART Модерен Класически Комплект от 2-те Ротационни стенни лампи за четене до леглото от веригата за включване/изключване,

BGN 0.00

Наличност
Налично за поръчка

Един комплект от 2 бр. с Размери : Обща : 11,42 "w x 17,72"век на Задния панел : 3,94 "w x 7,08"в. Лампа : диаметър 6,30".Базов тип : изход E26.Напрежение : 110/120 Lv Подходящ за led лампи с регулируема яркост на лампата на Едисон или флуоресцентна (КФЛ), лампа с нажежаема жичка, халогенни крушки (максимална мощност : 60 W).Забележка : електрически крушки в комплект не са включени.Това стенни аплици оборудвано спънка на веригата, а наклонена горловина стенни лампи ви позволява да го поставите в уникални помещения, като например покривни кътчета.Включване / изключване с помощта на натяжной веригата ви позволява лесно да регулирате осветлението. Стенни аплици средата на века може да се използва в коридора, банята или от двете страни на огледалото; или за използване в спалнята като лампи за четене.Подходящ метален оттенък придава на кухненската мивка, дискретен стил.Кабелната, просто е лесно да го инсталирате на разходопокривния кутия, свържете запазени проводници директно.Всичко инсталация обзавеждане е включено в комплекта на доставката.Инструкция, Осветително устройство, Инсталация и Оборудване.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти