• Ново
Неонова реклама с SELICOR по поръчка, Персонални неонова реклама за декора на стените, Спални, къща, офис, Подаръци с неон табела за Приятелка, жена, Булка, Младоженец, Н?

Неонова реклама с SELICOR по поръчка, Персонални неонова реклама за декора на стените, Спални, къща, офис, Подаръци

BGN 29.39

Наличност
Налично за поръчка

? Неон сватбена табела : добра атмосфера неонови светлини - страхотни декорации за различни места.Можете да го поставите в дома си, в спалнята или хола.Специално за сватби, ако добавите и неонова подсветка, на сцената ще изглежда по-очарователно.Персонални неонова реклама ще създаде приятна атмосфера и при осветление ще се превърне в привлекателно място, добавяне на повече топлина и благословии на сватбата.
? Удобен начин на инсталация : Начин на монтаж не се изисква.Можете да изберете този начин, който ви харесва.Неонови лампи са монтирани на акрилови дъска.Виси на стената или където пожелаете ви харесва, лесно и безопасно.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси след като прочетете ръководството за инсталиране.
? Екологично чисти и безопасни материали : ръчно изработени, висококачествени, екологично чисти материали, изящна изработка.Този вид неонови надписи с добър резонанс сигурно.Когато бутонът за включване е включена, яркостта може да се регулира, светлина е ярка и мека, той няма да навреди на очите и не ще хвърлят отблясъци в очите.Тя може да се използва като нощни лампи за сън, детски стаи, така че топлината да ги придружава преди лягане.
? Персонализирани подаръци : Неонови лампи с добра атмосфера може да се прилага за различни случаи.Това е идеалният подарък за сватба, парти, за Хелоуин, Коледа и т.н. Той е подходящ не само за възрастни, но и за децата.Това ще добави събитие е нещо специално.
? Здрав и привлекателен : използването на гъвкави неонови тръби вместо счупено стъкло, здрави и трайни неонови лампи с резонирующим ефект.Този неонова светлина може да гори през цялата нощ, без прегряване.Дълъг срок на експлоатация в суха среда.SELICOR Neon Lighting - това е професионално студио неонового осветление, което разработва и произвежда прекрасни, безумно висококачествени led неонови надписи по поръчка, предназначени за по-дълъг живот. настройте си неонови лампи по всеки удобен за вас начин.Можете да изберете цвета, размера, шрифта и броя на редовете на потребителски текст.Аксесоари могат да бъдат конфигурирани по поръчка, като димери, дистанционни управления, окачени вериги.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти