• Ново
SYH & AQYE Извити Лъжици Гъвкава Лъжица Дугообразной Форма, с Малка Уста, Подходящи за Вторична Преработка на Спортни Лъжици за Самостоятелно обучение на детето приема

SYH & AQYE Извити Лъжици Гъвкава Лъжица Дугообразной Форма, с Малка Уста, Подходящи за Вторична Преработка на

BGN 0.00

Наличност
Налично за поръчка

Дизайн на малък ротика : В детската гъвкава лъжица се използва малка вилочка-spoon, която да съответства на дизайна на малко ротика дете, да не пада и да се яде постоянно.Извита : Огъната лъжица скъсява разстоянието от вземане на храна от купичката до устата си, като помага на вашето бебе да се научи да яде самостоятелно.Многократна употреба употреба : Тази детска тренировочная лъжица моющаяся и за еднократна употреба, лесен за управление и бързо ще помогне на вашето дете да се научим да използваме лъжица и вилица.Материал PP : Детска гъвкава лъжица е направена от висококачествен материал PP, който е стабилен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време, гнило и колоритен, повишава интереса на децата и повишава интереса на децата към храната.Лека и портативна : Огъната лъжица лек и малък, е лесно за пренасяне и се съхранява, така че можете да вземете я с вас навсякъде, за да се подготвят бебето за хранене.Спецификация : 1. Извита : огъната лъжица скъсява разстоянието от вземане на храна от купичката до устата си, като помага на вашето бебе да се научи да яде самостоятелно.2. Материал PP : Детска гъвкава лъжица е направена от висококачествен материал PP, който е стабилен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време, гнило и колоритен, повишава интереса на децата и повишава интереса на децата към храната.3. Лека и портативна : Огъната лъжица лек и малък, е лесно за пренасяне и се съхранява, така че можете да вземете я с вас навсякъде, за да се подготвят бебето за хранене.Вид на продукта : Детска гъвкава ЛожкаМатериал : pp Тегло : приблизително 7 g / 0,25 грама Размер : прибл. 9 x 4 см /3,5 x 1,6 инча съдържание на Пакета : 1 х розова детска гъвкава лъжица или 1 х червена детска гъвкава лъжица или 1 х синя детска гъвкава лъжица.

Декларирани характеристики

1.Curved:
The curved spoon shortens the distance from picking up food from the bowl to the mouth, helping your baby learn to eat independently.
2.PP Material:
Baby bendable spoon is made of high quality PP material, which is stable and durable, can be used for a long time, rotten and colorful, increases children's interest, and increases children's interest in eating.
3.Lightweight and Portable:
Curved spoon is lightweight and small, making it easy to carry and store, so you can take it with you wherever you go to get your baby prepare for feeding.
Item Type:
 Baby Bendable Spoon
Material:
PP
Weight:
Approx. 7g / 0.25oz
Size:
Approx. 9 x 4cm / 3.5 x 1.6in
Package List:
1 x Pink Baby Bendable Spoon or1 x Red Baby Bendable Spoon or1 x Blue Baby Bendable Spoon

Добавки за продукти